Компенсація від Shopify для українського бізнесу

Компанія YouTube у співпраці з Shopify оголосила про нові функції YouTube-покупок


Компанія YouTube у співпраці з Shopify оголосила про нові функції YouTube-покупок

Компанія YouTube сьогодні оголосила, що запускає кілька нових функцій покупок як для глядачів, так і для авторів. Зокрема, YouTube повідомив про співпрацю з Shopify, що дозволяє творцям контенту продавати товари у своїх відеороликах. Схвалені автори відтепер можуть зв'язати свій Shopify-магазин зі своїм YouTube-каналом.

Завдяки цьому партнерству творці контенту, які підключили свій магазин, можуть пропонувати різні товари на своєму каналі та синхронізувати їх із Shopify-магазином у режимі реального часу. Творцям контенту зі США доступна функція "оплата на місці", щоб глядачі могли робити покупки, не залишаючи YouTube. Скористатися перевагами партнерства з Shopify можна відвідавши вкладку «Покупки» у YouTube-студії.

Компанія також представляє новий розділ для покупок для глядачів із США, Індії та Бразилії. У розділі для покупок будуть представлені товари для глядачів із цих країн. В цьому році YouTube планує розгорнути сервіс для покупок і в інших країнах.

YouTube також оголосив, що всі схвалені автори можуть отримати доступ до функцій онлайн-покупок, таким як можливість тегати товари у прямій трансляції прямо з Live Control Room.

Нарешті, компанія представляє нові інструменти на вкладці «Покупки» у YouTube-студії, щоб творці могли легко керувати тим, як їх товари відображаються на каналі. У YouTube зазначили, що знають про те, що творці контенту витрачають багато часу на роботу зі своїми товарами, тому вони хочуть спростити їм керування своїми магазинами на YouTube та пропонувати товари безпосередньо своїй аудиторії за допомогою нових інструментів.

Запуск нових функцій відбувається в міру того, як YouTube працює над тим, щоб перетворити свою платформу на щось більше, ніж місце для покупок. Серед нових функцій:

  • можливість реклами товарів;
  • можливість робити покупки під час перегляду відео;
  • можливість пропонувати товари безпосередньо із прямих ефірів, організованих творцями контенту.

Кілька тижнів тому компанія анонсувала появу нових функцій, які, на її думку, зможуть полегшити глядачам пошук і купівлю товарів у брендів. Наприклад, одна з нових функцій дозволить одночасно двом творцям контенту вести пряму трансляцію, пропонуючи одні й самі товари для купівлі. Це може подвоїти кількість глядачів, оскільки кожен автор контенту приверне до трансляції свою власну ауїдторію.

Ще одним нововведенням є те, що YouTube називає "перехід на льоту", що дозволить творцям контенту розпочати пряму трансляцію покупок на своєму каналі, а потім перенаправити свою аудиторію на канал бренду, щоб фанати могли продовжити дивитися вже там.


Зміст
Компанія YouTube у співпраці з Shopify оголосила про нові функції YouTube-покупок